Gravura Plexiglas

Cea mai buna metoda de debitare plexiglas este laser datorita faptului ca nu mai necesita slefuirea in cant. Cantul ramane perfect lucios fara nici o urma de zgârietura sau defect. Mai ales pentru plexiglas-ul turnat fiind materialul cel mai rezistent din toate punctele de vedere pentru orice tip de aplicatie.
Putem debita plexiglas sau acril in orice forma si la orice tipodimensiune in funcţie de cerinţa clientului. La fel si la grosime nu exista limite de taiere.
Gravarea se poate face după orice tip de fisier vectorial si are un aspect mat. Pentru policromie gravura se umple cu vopsea colorata acrilica speciala.
Gravura pe plexiglas lasa un aspect mat pe materiale transparente. Folosita pe materiale acrilice speciale gravura laser pe plexiglas poate sa aiba diferite culori.
MXDESIGN GRAVURA ofera sevicii de indoire plexiglas si slefuire cant plexiglas. Totodata dispunem de tehnologie industriala pentru slefuirea pieselor mici din plexiglas folosite in industria bijuteriilor, textila sau de mobila, de exmplu catarame, nasturi sau diferite ornamente.